Få hjälp med renovering i Lomma

Få hjälp med renovering i Lomma

Hej och välkomna hit. Jag har inte kunnat undgå att höra här på bygden att det är så många som vill renovera och detta med byggföretag har diskuterats fram och tillbaka i parti och minut. Jag kan omöjligt gå runt till alla och prata om företaget som jag själv vänt mig till för att få hjälp med min renovering i Lomma i villan, så jag tänker att det är mer effektivt och tidsbesparande att skriva ett inlägg, och så ser jag ju ändå på statistiken att det är många från Lomma med omnejd som läser mina inlägg så det är ju för väl!  

Jo, såhär är det ju som jag sa alldeles nyss, att när det gällde denna renovering av villan i Lomma så valde jag att vända mig till ett lokalt förankrat företag, och namnet på detta företag är S.Sköld Byggentreprenad, och jag känner verkligen att jag inte hade kunnat finna ett bättre företag än detta. Dels var dem som arbetar på företaget väldigt noga med redan från början att ta reda på exakt vilka mina förväntningar och önskemål var och så gick de runt i huset och tog reda på om det fanns förutsättningar till att genomföra detta. Det blev inte riktigt som jag hade velat ha det men det berodde på att det inte hade gått att göra riktigt så som jag ville på grund av husets konstruktion. Men det blev bra i alla fall, och jag känner mig så nöjd och belåten och kommer därför att rekommendera alla som vill få hjälp med en renovering i Lomma med omnejd att i första hand anlita detta företag. Nu är ni säkert nyfikna på att få reda på lite mer om S.Sköld Byggentreprenad så jag tycker att ni gott kan gå in på deras hemsida och läsa mer om dem där! 


Kommentarer är stängda.