Vassvikens Gammalt & Nytt

Vassvikens Gammalt & Nytt

Min syrra försöker dra med mig på en massa aktiviteter och hon vet att jag är svårflörtad. Jag trivs så bra hemma, gärna i trädgården, en vacker dag som denna. Sedan finns det vissa saker som är svåra att motstå och det ska jag skriva till er om idag. Jag älskar att handla på loppisar och second hand och när syrran ringde i förrgår och undrade om jag skulle följa med till en loppis i Bengtsfors så tackade jag ja på momangen. Det är nämligen inte varje dag som Vassvikens Gammalt & Nytt kommer hit och det beror på att det är en loppis som reser runt till olika orter och man kan ju kalla det att de är på en slags turné. Visserligen har denna loppis en fast butik men den är flera mil bort så det är verkligen välkommet att de tar med sig en del av grejerna och kommer hit till Bengtsfors. Så det är så roligt tycker jag när dessa tillfällen dyker upp men när de kommer nästa gång vet jag inte riktigt men eftersom jag har handlat flera fina föremål så jag är väl rätt så nöjd för ett tag i alla fall. Vassvikens Gammalt & Nytt är både en loppis i Bengtsfors men det är också en loppis i Karlstad, Ed, Mellerud, Säffle, Vänersborg och Åmål så du som bor eller befinner dig på dessa orter får helt enkelt hålla lite koll på när Vassvikens Gammalt & Nytt kommer på besök i just din stad nästa gång. Det var allt vad jag hade tänkt att ta upp med er i det här inlägget men är det något ni undrar över som ni tycker att jag skulle ha sagt men som inte kom med här i inlägget så kan ni skriva er fråga nere i kommentarsfältet. 


Kommentarer är stängda.