Jag är nöjd med nagelförlängningen

Jag är nöjd med nagelförlängningen

Hej och välkomna på er allihopa. Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni njuter av solen och värmen. I det här vackra vädret passar jag på att både ta mig ett dopp i havet och att göra mig fin. Jag har semester och eftersom den tillbringas här hemma då det är hemester som gäller i år så blev det en del pengar över av semesterkassan som jag sparat ihop under året som gått, och några hundralappar av semesterkassan la jag istället på att skaffa mig snygga naglar. När det gäller det här med naglar i Stenungsund så tänkte jag att ni säkert är nyfikna på vart man kan vända sig om man vill göra till exempel en nagelförlängning. Jag gick till Saras Beauty som är en skönhetssalong där det går att få hjälp både med fransar, browlift och naglar här i Stenungsund. Det här är en salong som jag hade hört skulle vara bra eftersom jag har en arbetskamrat som hade varit där och hon var mycket nöjd med sin nagelförlängning. Hon rekommenderade mig att boka en tid till Saras Beauty via BokaDirekt så det gjorde jag, och det kan ni också göra och det kan inte bli enklare att boka en tid än så här, gå bara in på Saras Beautys egen sida på nätet och gör det därifrån. Vi kan alla behöva unna oss någon skönhetsbehandling emellanåt och jag kände verkligen för detta nu när det är sol, sommar och semester. Jag är nöjd med resultatet och därför ville jag skriva detta lilla inlägg till er, mina härliga och fina läsare, så att ni får veta att det alltid går att fixa i ordning sina naglar i Stenungsund hos Saras Beauty.  


Kommentarer är stängda.