Huset fick en annan utstrålning med det nya taket

Huset fick en annan utstrålning med det nya taket

Tjenare, tjenare! Denna fina onsdag tänkte jag till viss del berätta för er om företaget Mosås Biltvätt, Verkstad och Plåtslageri AB, ett företaget som jobbar med bland annat bilrekond och takarbeten i Örebro. Min förhoppning är självklart att ni kommer gilla den här typen av inlägg.

I ett tidigare inlägg berättade jag ju om hur min syster och hennes man har renoverat och gjort om en hel del hemma hos sig, idag ser deras hus och tomt helt annorlunda ut från vad den gjorde när de köpte huset. Idag kommer det bli ännu ett inlägg om det, dock kommer det skilja sig lite från det tidigare inlägget. Idag kommer jag nämligen inrikta mig på något mer specifikt, deras takbyte. Mitt i all renovering skulle de nämligen lägga ett nytt tak, det gamla hade helt enkelt gjort sitt och det var dags att lämna plats åt ett nytt och fräscht tak. Det här var ett arbete de inte kunde ta hand om på egen hand så de vände sig till Mosås Biltvätt, Verkstad och Plåtslageri för att få deras hjälp med takarbeten i Örebro. Jag vet inte särskilt mycket om deras arbetsprocess men jag kan berätta för er att resultatet blev helt fantastiskt, huset fick en helt annan utstrålning med det nya taket. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att ett nytt tak skulle kunna göra så stor skillnad men jag blev motbevisad. Efter deras takbyte blir jag själv väldigt sugen på att byta taket på vårt hus också, något som kanske får hända om några år. En sak jag är säker på är att jag då kommer vända mig till samma företag, nu vet jag vad de går för och jag kan verkligen lita på att de kommer genomföra ett bra arbete. Slutligen kan jag även tipsa er om det här företaget ifall ni skulle behöva hjälp med takarbeten i Örebro, eller om ni skulle behöva hjälp med bilen eftersom de jobbar med det med.


Kommentarer är stängda.